Vineri, Mai 4, 2007, 06:52 PM 

Dilema TBS
     media: 5.00 din 1 vot

Dupa cum probabil stiti , site-ul de torrente TBS (torrentbits) a fost inchis , datorita (spun oficialitatile) detinerii de materiale ilegale,fara drepturi de autor . (Dvd-uri / cd-uri cu filme) . Exista pareri impartite in privinta acestei problematici,dar majoritatea postarilor de pe originalul blog de unde a venit stirea,sunt aberante . Vorbesc astfel deoarece cunosc destul de bine legile privind copyright-ul din Romania si am o oarecare experienta in lumea p2p.
Ca sa fiu mai bine inteles,o voi lua pe puncte :
1.In prezent,in Romania,detinerea unui astfel de tracker este 90% legal , deoarece fisierele respective nu sunt host-ate pe respectivul site / server .
2.Totusi,singurii care ar avea de suferit de la o asemenea `luare pe sus` ar fii ownerii si uploaderii . Ganditi-va ca nu o sa se apuce cei `de sus` sa verifice fiecare user in parte (aberatie intalnita in multe locuri) .
3.Am citit pe mai multe blog-uri ca cea mai buna alternativa de a tine un tracker este de a-l muta undeva in strainate.Total Gresit!! In majoritatea tarilor din afara,legile sunt mult mai aspre . Totodata,daca cineva ar vrea dinadins sa fiti prinsi,ar face-o indiferent daca aveti server sql in Togo si fisierele host-ate in Honolulu.Am avut ocazia de a-i vedea live pe `baietii buni` :)
P.S. : Momentan,aproximativ 10 alte trackere din RO sunt luate la ochi . Sa nu spuneti nimanui . :P


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  Contact : azurinho@gmail.com

  Cautare


  Categorii

  Tag Cloud

  Aboneaza-te la insemnari


  Ultimele insemnari

  Blogroll

  Azur

  Blog Status

  Vizitatori:55.053
  Insemnari:31
  Comentarii:58

  Istoric

  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare